Op zaterdag 9 september 2017 tussen 9.00 en 17.00 uur wordt voor de 13de keer de boekenmarkt gehouden in de binnenstad van Purmerend. 

De leden van de Lionsclub Purmerend Marktstaede (en omgeving), die de markt organiseren, verheugen zich weer enorm op het langzaam voorbij trekkende publiek op zoek naar net dat ene boek.

De markt is officieel om 9 uur geopend maar veel enthousiaste boekenverzamelaars komen eerder hun slag slaan. Er is dan ook veel aanbod; literaire romans, kook- en hobbyboeken, tuinieren, sport, geschiedenis, oude en nieuwe kinderboeken, strips, antiquarische uitgaven maar ook een “gewoon”boek voor op de bank is er te vinden.

Zo’n 50 kramen zullen opgesteld staan op de Kaasmarkt en de Dubbele Buurt. De boekhandelaren komen van heinde en ver maar ook de plaatselijke boekhandels zoals het Leesteken in Purmerend en Serendipity in Middenbeemster zijn aanwezig.

Lionsclub Purmerend Marktstaede zet zich deze dag in om geld op te halen voor het goede doel. Zoals elk jaar zamelt de Lionsclub boeken in bij particulieren. De opbrengst van de verkoop van deze boeken en de opbrengst van de kraamverhuur gaan deze keer geheel naar de Stichting Hartekind in Zaandam. De markt vindt plaats op zaterdag 9 september van 09.00 uur tot 17.00 uur. .

Boekenmarkt

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bert Bouman op telefoon nummer 0654746000