Activiteiten

Boekenmarkt 2019

Op zaterdag heeft 14 september 2019 Lionsclub Purmerend Marktstaede de jaarlijks terugkerende boekenmarkt als onderdeel van de Nazomerfeestweek georganiseerd.
De boekenmarkt was het domein voor de ware boekenwurm. Op maar liefst 70 kramen bieden professionele boekenhandelaren hun waar aan. Een must voor de boekenliefhebbers, de koopjesjagers en andere belangstellenden. Het weer was ons goed gezind en het zonnetje scheen volop.
De opbrengst van de kraamverhuur en de verkoop van boeken, cd's en dvd's op onze eigen kramen komt ten goede van het goede doel voor bestuursjaar 2019-2020: Regionale Stichting Wonen Plus (RSWP), locatie Purmerend.
De boekenmarkt heeft dit jaar netto € 1.372,- opgebracht. Een mooi begin voor onze clubjaar.

Speciale dank gaat uit naar Het Hoedje van de Koningin die de hele dag belangeloos heerlijke koffie, thee en koekjes voor de kraamhouders heeft verzorgd.

Overhandiging cheque aan De Zonnebloem

Op dinsdag 3 september 2019 heeft de huidige voorzitter van Lionsclub Purmerend Marktstaede een cheque ter waarde van € 1.250,- overhandigd aan Rita van der Wallen van De Zonnebloem, afdeling Purmerend.

Het geld heeft Lionsclub Purmerend Marktstaede met lotenverkoop tijdens de Beemster Fortfair, die afgelopen 16 juni heeft plaatsgevonden.

De Zonnebloem was zeer verheugd met de bijdrage en zal het geld gebruiken voor de organisatie van een jaarlijks terugkerend muziek evenement op 29 september 2019, waarvoor normaal een kleine bijdrage wordt gevraagd aan aanwezigen, volledig gratis te kunnen laten plaatsvinden voor de genodigden.

 

Op de foto is te zien v.l.n.r.

Voorzitter de Zonnebloem: Rita van der Wallen,
Penningmeester de Zonnebloem: Peter Ligthart,
Voorzitter Lionsclub Purmerend Marktstaede: Roel Hadderingh